Bergen Open 2019

Noen av jentene var på Bergen Open-cup i helgen! De vant (nesten), men innsatsen og humøret sto det i hvert fall ikke på.

 

 

Første kamp endte 1-1. De to neste kampene vant BSI 1-0 og 2-0. Resultatene ga jentene seier i gruppespillet og de gikk videre til kvartfinale. I kvartfinalen ble stillingen 1-1, noe som førte til en suuuperspennende straffekonk med totalt 12 straffer hver. BSI bommet på en av straffene, men så reddet Therese i mål straffen etter. Kampen endte til slutt 11-10 da de bommet på målet. Dermed gikk BSI-jentene videre til semifinale, som endte med et 0-2 tap. BSI fikk god motstand i semifinalen, og det var derfor en fair seier til dem.

 

   

 

Målscorere:

Eli = 1

Maren Fremstad = 2

Marte = 1

Julie = 1

 

Bra jobba, jenter!!

Kategorier Ukategorisert

Padleting for Norges padleforbund – Vil DU være med å representere klubben?

5-6 april er det Padleting for Norges padleforbund. På padletinget velges medlemmer i styret i Norges padleforbund for de neste 2 årene. I tillegg behandles saker tilsvarende som for BSI sitt årsmøtet, men i et litt større format. Som en klubb med over 100 medlemmer kan vi sende 3 representanter til tinget. Disse vil alle ha stemmerett på tinget. Er det noen av våre medlemmer som ønsker å reise på tinget og representere BSI Padling?

Tinget starter med oppmøte 17:00 fredag 5 april og varer til ettermiddagen 6 april. Reisekostnader og overnatting dekkes av klubben (men den enkelte må legge ut selv og så få det refundert).

Påmeldingsfristen og fristen for innmelding av saker til tinget er 8 mars, førstkommende fredag. Beklager at vi er litt sene med denne invitasjonen, men jeg må ha tilbakemelding senest fredag 12:00 fra medlemmer som ønsker å reise på tinget.

Per i dag er et av klubbens medlemmer også styremedlem i NPF (Bente Solberg).

Se mer informasjon og tingdokumenter på padling.no:

http://padling.no/norges-padleforbund/tingdokumenter/tingdokumenter-2019/

Mvh

Anja Rydning

Leder BSI Padling

Innlegget Padleting for Norges padleforbund – Vil DU være med å representere klubben? dukket først opp på BSI Padling.

Årsmøtepapirer 2019

Årsmøtespapirer 2019


Saksliste og alle saksdokumenter er nå tilgjengelig her:

>>årsmøtepapirer 2019<<

Les nøye gjennom før møtet – det vil være begrenset med tid til å presentere alle saker i detalj på møtet. Vi vil særlig oppfordre alle som har tenkt å være med på møtet til å lese «Forretningsorden for årsmøte i BSI Padling».


Velkommen til årsmøte!


Med vennlig hilsen,

Styret

Innlegget Årsmøtepapirer 2019 dukket først opp på BSI Padling.

Årsmøte i BSI padling

Til medlemmene i BSI Padling

Styret innkaller herved til årsmøte i BSI Padling

Årsmøtet avholdes tirsdag 12.02.2019 kl 18:30 i seminarrom 520, Det psykologiske fakultet, Christies gate 12, Bergen.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet må sendes til styret (styret@bsipadling.no) senest 28.01.2019.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på nettsiden www.bsipadling.no.

For å ha stemmerett må medlemmet ha vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha betalt kontingenten. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mm., se idrettslagets lov § 2-5 til § 2-9.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen,

Styret – BSI Padling

Innlegget Årsmøte i BSI padling dukket først opp på BSI Padling.

Gratis introkurs til selvforsvar/Free intro course to self-defence

English below
Velkommen til gratis introduksjonskurs til karate og selvforsvar fredag 25. januar 16.30-19 i sal 1 på Studentsenteret. Kurset er for både kvinner og menn. Det vil gå gjennom holdninger, forholdsregler og forsvarsteknikker. Du vil slik kunne være mer forberedt på en eventuell situasjon, selv om systematisk trening over tid er bedre.

Blir du interessert, kan du trene videre to ganger i uken for 400 kroner per semester:
Mandag klokken 17-18.30 Studentsenteret sal 4, og fredag klokken 17-18.30 Studentsenteret sal 1

Vi i BSI Karate har spesielle forutsetninger for å gi slike kurs: Til forskjell fra andre kampsportklubber, trener vi karate slik det opprinnelig var: Et komplett selvforsvarssystem. Klubbens instruktører får sin opplæring direkte fra Okinawa.

Det er gratis inngang på arrangementet.
——————————————————————————————-
Welcome to a free introductory course in karate and self-defence Friday January 25th 16.30-19 in hall 1 on the Student Centre.
The course is for both women and men, and it will go through attitudes, precautions and defence techniques. Although long term training is better, you will be more prepared for an eventual self-defence situation.

After the course, you may continue training with us twice a week. The fee is 400 NOK per semester. Monday 17-18.30 Student Centre hall 4, Friday 17-18.30 Student Centre hall 1.

We in BSI Karate have special qualifications: Unlike other martial arts clubs, we train karate as it originally was: A complete self-defence system. The club’s instructors get their training directly from Okinawa.

There will be free entrance for the course.

 

Arrangementet ligger på facebook: https://www.facebook.com/events/281831062505904/

Kategorier Ukategorisert