30+10 Jubileum

Last week end was the 30 years anniversary for NTNUi Tekisuikan Aikido and the 10 years anniversary of Trondheim Aikidoklubb. To mark the event, a seminar was organized, with Mouliko Halen 7th dan, Bjørn Eirik Olsen Shihan 6th dan, og Jorma Lyly 6th dan.

This is a nice achievment for both clubs and both of them have put a lot of efforts in the development of Aikido in both Trondheim and Norway.

In addition to good practice, it was a nice opportunity to meet old friends and former students there. Now, I’m looking forward to the 40 years jubileum of the Norwegian Aikido Federation, in 2 years! Another great gathering!

Mathias.

Festlig start på semesteret!

Den første seriekampen etter sommeren fant sted 20. august i Vestlandshallen, 2 dager senere enn oppsatt som følge av at TV2 slet med å stille lag. Snill som vi er gikk vi med på å utsette. Vi ville heller knuse de IRL enn å vinne på walkover. Det var Kristine V, Kristine A, Christine, Kristina, Lore, Bernadett, Maja, Elisa og Hanne som hadde fått i oppgave å stå for knusingen. Savnet etter vår eminente keeper, Ingvild, var stort, men Kristine V og Bernadett ble enige om å dele ansvaret for målet. Da kampen startet tok det bare 1 minutt før Kristine V slapp inn første mål. Heldigvis tok det ikke altfor lang tid før Christine scoret 2 mål, og vi var i ledelsen igjen. Før pause skrev også Kristina og Kristine A seg på scoringslisten. Kristina med en perle av et skudd i krysset. Stillingen til pause var altså 4-1. Men da dommeren blåste igang andre omgang var det TV2 som tok over styringen av kampen og de scoret raskt 2 mål. BSI ble løpende i mellom, og kaoset rådet. Men etter at Christine satt sitt mål nummer 3 for dagen skjerpet laget seg. Sluttresultatet ble 6-3, etter enda et mål fra Christine. Alle var fornøyde med å ha vunnet kampen, for det så nokså skummelt ut i en periode i 2.omgang.

Referat av Kristine V.


Som vanlig arrangerte vi en bli-kjent fest for nye og gamle medlemmer i starten av semesteret. Kristine A og Elisa inviterte oss hjem 4. september og BSI fylte stuen og resten av leiligheten til randen! Vi tok turen til Lille, hvor vi danset hele natten lang og skapte god stemning der også!

 


19. september arrangerte vi felles kamp og fest med guttelaget. Dette var utrolig kjekt, og André inviterte oss hjem på vors. Her steg stemningen ganske raskt i taket og lydnivået var så høyt at vi ikke kunne høre musikken på høyttalerne! Det har blitt en god tradisjon at vi arrangerer en slik samling minst en gang i semesteret, og er noe vi kommer til å fortsette med!


Neste kamp skal vi spille på torsdag, 15. oktober mot Statoil i Vestlandshallen. Og kun få dager etter, søndag 18. oktober, skal vi igjen spille mot Statoil, men da i innendørsserien på Sandsli. Og 20. oktober skal vi tilbake til Vestlandshallen og spille mot Medisinerstudentene. Så det blir et svært tett kampprogram fremover, når ute- og inne-serien går samtidig. Vi oppfordrer derfor alle nye og gamle medlemmer til å bli med å spille kamp! Dette gjør du ved at du trykker «deltar» på facebook-arrangementet som blir lagt ut når kampdatoene nærmer seg. Deretter velger kampansvarlig i styret ut 10 stk som får spille kamp! Her blir spillere som har vært mye på trening hovedsakelig prioritert. Ofte mangler vi et par stykker til kamp, så selv om du er ny er det gode muligheter for å få spille kamp!

Grunnet tekniske problemer, mangler det bilder til dette innlegget.

Sesongstart for Bergensligaen i bordhockey

Bordhockeysesongen er i gang og det kriblar i fingrane.

Spelte du bordhockey med syskena dine som liten. Slo du sjefen i bordhockeyturneringa på Rimi-julebordet? Eller har du nettopp oppdaga verdas beste brettspel?

Bli med i Bergensligaen kvar torsdag 18:00 – 21:00 på Seminarrom E på Studentsenteret. Du treng ikkje å ha spelt før for å bli med, og den beste måten å bli god på er å spela i ligaen.

3151_bordhockey_spill_JARFyrste semester er gratis, og dersom du får med ein ven får du med eit gratis brett andre gongen de spelar.

Har du eit spørsmål (om kva som helst) send epost til bordhockey@bsi.no.

Sesongstarten er rett rundt hjørnet!

Er du en av de mange som har takket ja til skoleplass i Bergen? Har du spilt håndball tidligere og er ikke helt klar for å legge håndballskoene på hylla? Eller har kanskje skoene allerede stått på hylla en stund og du ønsker å børste av støvet? Uansett så er BSI håndball laget for deg! Vi har flere lag i ulike divisjoner, med muligheter for alle!

Alle våre lag ser med lengsel fram mot sesongstart, og håper nettopp DU vil bli med oss og spille! Møt opp på en av våre treninger og se om du passer inn. Føler du ikke nivået passer til deg, er du hjertelig velkommen til å prøve deg på en av de andre lagene. Ta gjerne kontakt med en av kontaktpersonene på lagene eller en av oss i styret hvis det er noe du lurer på.

Våre lag har følgende treningstider, alle med oppstart i uke 34 (mandag 17., og tirsdag 18.):

Herrer Mandag: 20.00 – 22.00

Onsdag: 18.30 – 20.00

Damer 3. divisjon Mandag: 18.30 – 20.00

Onsdag: 20.00 – 22.00

 

Damer 5. divisjon Tirsdag: 20.00 – 22.00

Torsdag: 17.00 – 19.00

Damer 8. divisjon Tirsdag: 18.30 – 20.30

Innendørssesongen starter

Det begynner å bli surt ute, så vi trekker oss inn i Fantofthallen. Nytt av året er at vi har inne-tider Mandag (fra 16:30) og Torsdag (fra 20:30). I tillegg så beholder vi ute-trening på tirsdager, så fremt mange nok stiller opp.

Doodle er oppdatert, så skriv dere på.

Husk at SIB-treningskort er påkrevd. Alternativt så må du betale inngang til hver  inne-trening.

 

LiveWire-turneringen i Hønefoss 26. og 27. september.

Sesongens første turnering starter i Hønefoss 26. og 27. september. Det er fortsatt mulig å melde seg på.

LiveWire er en hatt-turnering. Det betyr at vi ikke drar som et lag, men alle drar som individuelle spillere. Under påmeldingen så angir alle spillerne hvor gode/erfarne de er, og turneringslederen deler opp spillerne i like sterke lag. Det gjør at turneringen passer veldig godt for nye spillere, og jeg anbefaler alle rekrutter til å dra hvis dere kan.

Merk at i år så er ikke overnatting inkludert, så dette må alle ordne selv. Kontakt Ade Oleson på Facebook for mer informasjon.

Håper vi sees der!

 

Opptakstreningar/Try-outs 2015/2016

BSI Volleyball vil med stor glede invitere til opptakstreningar for sesongen 15/16. Klubben har fleire lag som har nivå til alle som har spelt eller ynskjer å starte med volleyball.

Datoar for uttakstrening blir fylgjande:

Herrer: Mandag 31.08.15 kl. 19.00-20.30 i Haukelandshallen og torsdag 03.09.15 kl. 20.00-22.00 i Lehmkuhlhallen.

Damer: Mandag 31.08.15 kl. 20.30 i Lehmkuhlhallen og onsdag 02.09.15 kl. 19.00-20.30 i Lehmkuhlhallen.

Adresse til Haukelandshallen er St. Olavs vei 50, 5052 Bergen og adresse til Lehmkuhlhallen er Helleveien 30, 5045 Bergen.

Berre å spørje dersom du har nokon spørsmål
Velkommen :)

BSI Volleyball are happy to invite to Try-outs for the season 15/16. The Club has multible teams on different levels for everybody that has played or want to start playing volleyball.

The try-outs will be held at following dates:

Men`s team: Monday 31.08.15, 19.00-20.30 in Haukelandshallen and Thursday 03.09.15, 20.00-22.00 in Lehmkuhlhallen.

Ladies` team: Monday 31.08.15, 20.30-22.00 in Lehmkuhlhallen and wednesday 02.09.15, 19.00-20.30 in Lehmkuhlhallen.

The adress to Haukelandshallen is St. Olavs vei 50, 5052 Bergen and adress to Lehmkuhlhallen is Helleveien 30, 5045 Bergen.

Just ask if you have any questions.
Welcome :)