Innkalling til årsmøte i BSI padling

Styret innkaller herved til årsmøte i BSI padling.

Årsmøtet avholdes 7. februar klokken 18.30-20.30 i Auditorium D, Sydneshaugen skole.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 24. januar til styret@bsipadling.no

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på http://bsipadling.no/arsmote-feb-2017/

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret

Innlegget Innkalling til årsmøte i BSI padling dukket først opp på BSI Padling.

Velkomen i Bergensligaen i bordhockey

OppvisingskampBergensligaen er vekentlige mini-turneringar i bordhockey kvar onsdag 18.00 – 21.00 på seminarrom C, D, eller E på Studentsenteret i Bergen. Det er berre å møta opp om du vil testa triksa dine mot både ferske og rutinerte spelarar. Det finnast fleire hundre registrerte triks, og me kan læra deg all om du vil.

I bordhockey blir du raskt god, og du vil få god instruksjon og bratt meistringskurve. Den raskaste måten å bli god på er å spela i Bergensligaen.

Fryste semester er gratis, og andre gong du møter får du eit gratis bordhockeybrett (lett brukt).

Har du spørsmål, send epost til bordhockey@bsi.no.

Kategorier Ukategorisert

Årsmøte BSI

Bergen studentidrettslag vil avholde årsmøte i Auditorium Egget på Studentsenteret onsdag 8. februar kl. 18.00. Alle medlemmer som har betalt kontingent for 2017 har stemmerett. 
 
Forslag som skal behandles på årsmøte må være sendt til HS senest 25. januar. Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil være tilgjengelig senest 1.februar.
Vel møtt!egget

Vintersamling for BSI-Padling Hav på Glesvær 13-15 januar 2017.

Samlingen er for alle klubbens havpadlere. Både de som er ferske fra grunnkurs de som har lang padleerfaring. Det er vinterpadling og kan bli kaldt, tørrdrakt, ull og mere ull, + padlehansker og muffer anbefales. I utgangspunktet består programmet av tur i området. Noen som passer grunnkurs, og noen for de som trenger mer utfordringer. Kanskje får vi og med noen som kan lede en brottpadling.

Praktisk informasjon:
Samlingen skjer på Glesvær rorbuer. Vi fordeles oss i opp til fire seksmanns rorbuer. Blir vi mange nok leier vi og et fellesrom til sosialt samvær fredag og lørdags kveld.Det er god parkeringsplass. Vi likevel anbefaler samkjøring og deling på transportutgifter. Felles mat er ikke inkludert i samlingen. Vi håper alle er med og spiser på Glesvær kafe lørdagskvelden.

Pris: Litt avhengig av antall deltagere vil overnatting to netter koste 500-700 kroner. Kanskje får vi og støtte fra BSI slik at prisen kan reduseres litt. Mer praktisk informasjon kommer nærmere samlingen for de som melder seg på.

Påmelding er bindende. og skjer via påmeldingsskjema:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBLGhB2w3yNm1s9QJcoAH-S9uUWAku9vX8f2YGsZCCAOZYfw/viewform

BSI medlemmer kan låne utstyr fra klubben. Samlingen er åpen for medlemmer av andre klubber enn BSI.

Odd-Rune Bekkum
Linn Margaret Helgesen
Jorun Gude Aspvik
Jenny Smedmark
Endre Dyrøy

Innlegget Vintersamling for BSI-Padling Hav på Glesvær 13-15 januar 2017. dukket først opp på BSI Padling.

Nybegynnerkurs

Har du lyst til å prøve fekting? Dette er den perfekte muligeheten for deg! Vi tilbyr nybegynnerkurs for alle studenter i Bergen. Du trenger ingen erfaring fra fekting, bare å komme på trening og se om du liker det!

Stepolygonal-color-fencing-vector_23-2147496398d: Studentsenteret sal 2

Når: Tirsdag 17.januar

Kl: 19.00 til 21.00

Fekting er en veldig morsom sport, og veldig trygg! Du får låne alt av utstyr av klubben, så hver (viktige) cm av kroppen er beskyttet. Alt du trenger er innetreningssko, lett bukse (shorts) og t-skjorte. Dette er og veldig god trening, så husk å ta med en flaske vann! De to første ukene er gratis, etter det må du melde deg inn i klubben.

Har du spørsmål? Send inn til: fekting@bsi.no

OBS: Alle må betale inngang til treningssenteret (SIB-medlemskap) for å få tilgang til fektesalen.

 

Kategorier Ukategorisert

Første ordinære trening våren 2017

Håpar alle har hatt ei fin jul og ein digg feire! Første fektetreningen denne våren blir:

Tysdag 10.01.2017

kl 19.00

Sal 2 studentsenteret

Dette er ein ordinær trening. Nybegynnertrening byrjar veka etter! Meir informasjon om dette kjem snart1

Kategorier Ukategorisert

BSI Padling medlemsmøte – «Klubben for alle. Hva er målet med vår klubb?» (del2)

Vi inviterer alle medlemmer i BSI Padling til nytt medlemsmøte med tema – «Klubben for alle. Hva er målet med vår klubb?» (del 2)

Dette er en fortsettelse av møtet vi hadde i oktober. Alle medlemmer i BSI Padling kan delta, uavhengig av om en var med på møtet i oktober eller ikke. Vi ønsker fremdeles å engasjere alle medlemmer i klubben, uavhengig av padleerfaring og ambisjoner.

Gry og Trond fra NPF kommer på nytt besøk til oss for å hjelpe oss til å komme nærmere en plan for hvordan utvikle klubben. Målet er fremdeles å lage en handlingsplan for klubben som skal legges frem på nyåret (forhåpentligvis til årsmøtet).

Møtetid: Torsdag 12. januar 2017, kl 17.30 – 21.30

Sted: Idrettens hus, Brann Stadion

Påmelding via arrangement på «BSI Padling»-facebook eller pr mail: tilsolbben@gmail.com

Opplegget fungerer best når vi er mange tilstede, og vi håper derfor at flest mulig tar seg tid til å være med denne kvelden. Anbefaler alle å lese gjennom NPF sin Virksomhetsplan før møtet. Link følger lenger nede.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe.

Hilsen Siren, Stian og Bente

 

Info/bakgrunn som sendt ut til første møte som var i oktober:

Som en oppfølging av fjorårets kontaktmøte med NPF og diskusjon på årsmøtet, har styret satt ned en gruppe bestående av Siren, Stian og Bente som fikk i oppgave å undersøke hvordan vi kan utvikle klubben. En slik oppgave kan løses best ved å involvere flest mulig av klubbens medlemmer.

Dette er et viktig møte hvor vi skal jobbe med oss selv og hvordan vi ønsker at klubben vår skal utvikle seg, og vi ønsker å engasjere alle medlemmer i klubben, uavhengig av padleerfaring og ambisjoner. NPF har fokus på klubbutvikling gjennom Virksomhetsplanen og sitt generelle arbeid, og har utdannet egne klubbveiledere som kan hjelpe oss. 

Vi får besøk av to av disse klubbveilederne, Gry og Trond, som vil sette i gang noen prosesser for å hjelpe oss med å  skissere en utvikling av BSI Padling. Sammen med klubbveilederne skal vi jobbe med klubben vår – hva er bra, hva er mindre bra, hvilke områder vil vi satse på og hvordan kan vi gjøre dette. Metoden er demokratisk, og vi jobber i mindre grupper sånn at alle får mulighet til å bli hørt og komme med sine synspunkt. Dette samles i plenum til slutt, og vi vil jobbe videre med disse innspillene. Målet er konkrete handlingsplaner som alle kan forholde seg til, og som strekker seg frem i tid. Som nevnt på årsmøtet, vil vi definere mer tydelig våre ønsker og mål for og med klubben – og vi vil gjerne høre fra akkurat deg!

Dette opplegget fungerer best når vi er mange tilstede, og vi håper derfor at flest mulig tar seg tid til å være med denne kvelden.

 

Her kan du lese NPF sin virksomhetsplan: 

http://www.padling.no/norges-padleforbund/dokumenter/

 

Her kan du lese litt mer om aktuelle tema som kommer inn under klubbutvikling: http://www.padling.no/klubber/klubbutvikling/

Innlegget BSI Padling medlemsmøte – «Klubben for alle. Hva er målet med vår klubb?» (del2) dukket først opp på BSI Padling.

NPF regionsmøte

NPF inviterer til regionsmøte den 13. desember på Brann stadion.
Regionsmøtene har til hensikt å være møtearena for NPF og klubber i samme region. Møtene er for styremedlemmer og klubbenes ressurspersoner. Les mer og meld dere på her:
Flott om flere av dere har mulighet til å delta, på tross av en travel førjulstid 😊

Innlegget NPF regionsmøte dukket først opp på BSI Padling.

Julepadling 2016

Velkommen til årets julepadling som finner sted tirsdag 20 desember. Vi treffes fra kl 17 i naustet og julepynter kajakkene. Etter turen samles vi i naustet og nyter medbrakt julegløgg, julekaker eller annet snacks. Ta i tillegg med nisselue, masse ull og pynt til kajakken. Vel møtt :-)

Innlegget Julepadling 2016 dukket først opp på BSI Padling.

NPF Regionsmøte i Bergen 13. desember

Det er nytt NPF regionsmøte her i Bergen tirsdag 13. desember kl 18. Møte holdes hos Idrettskretsen på Brann Stadion.

Regionsmøtene har til hensikt å være møtearena for klubbene i samme region og NPF. Møtene er for styremedlemmer og ressurspersoner for klubbene og NPF.

Agenda for møtet:
•Virksomhetsplanen – noen hovedpunkter fra Padletinget.
•Trener- / veilederutvikling
•Inkludering – hvordan jobber vi for at alle skal føle seg velkomne til padling?
•Klubbutvikling – hvor vil klubben? Tilbud om klubbveiledere utdannet gjennom NIF.
•Regionsutvikling – hvor vil regionen? Samarbeid på tvers av klubbene i regionene.
•Aktivitetsplan 2017 – vi arbeider med ønsker og behov for 2017.
•Eventuelt / Spørsmål – det blir mulighet til å ta opp andre momenter underveis.

Les mer på NPF sine sider her

Påmelding møte Bergen

Innlegget NPF Regionsmøte i Bergen 13. desember dukket først opp på BSI Padling.