Julepadling 2016

Velkommen til årets julepadling som finner sted tirsdag 20 desember. Vi treffes fra kl 17 i naustet og julepynter kajakkene. Etter turen samles vi i naustet og nyter medbrakt julegløgg, julekaker eller annet snacks. Ta i tillegg med nisselue, masse ull og pynt til kajakken. Vel møtt :-)

Innlegget Julepadling 2016 dukket først opp på BSI Padling.

NPF Regionsmøte i Bergen 13. desember

Det er nytt NPF regionsmøte her i Bergen tirsdag 13. desember kl 18. Møte holdes hos Idrettskretsen på Brann Stadion.

Regionsmøtene har til hensikt å være møtearena for klubbene i samme region og NPF. Møtene er for styremedlemmer og ressurspersoner for klubbene og NPF.

Agenda for møtet:
•Virksomhetsplanen – noen hovedpunkter fra Padletinget.
•Trener- / veilederutvikling
•Inkludering – hvordan jobber vi for at alle skal føle seg velkomne til padling?
•Klubbutvikling – hvor vil klubben? Tilbud om klubbveiledere utdannet gjennom NIF.
•Regionsutvikling – hvor vil regionen? Samarbeid på tvers av klubbene i regionene.
•Aktivitetsplan 2017 – vi arbeider med ønsker og behov for 2017.
•Eventuelt / Spørsmål – det blir mulighet til å ta opp andre momenter underveis.

Les mer på NPF sine sider her

Påmelding møte Bergen

Innlegget NPF Regionsmøte i Bergen 13. desember dukket først opp på BSI Padling.

Julefest

Hjertelig velkommen til årets julefest!

Vi samles i Sandviken Kystkultursenter, et koselig og sjarmerende sted. På tradisjonelt vis blir det både quiz og prisutdeling til fotokonkurranse, men også noe nytt. Er det noen som brenner inne med noen skjule talenter, gi oss en lyd og vi rydder plass i programmet! https://www.facebook.com/events/1019090544867802/

Pris: 350 kr per person.
Dette inkluderer velkomstdrink, tapas og dessert.
Ta med egen drikke til kvelden.

Bindende påmelding til stian@anfins1.com innen 20. november.
Det er begrenset antall plasser, men vi håper å få plass til alle som vil delta — først til mølla!

Velkommen, vi gleder oss til å se dere på festen!
Hilsen Jule fest Kom iteen

Innlegget Julefest dukket først opp på BSI Padling.

Bittert tap mot HiBI

Søndag 6. november var en kjip dag i BSI jentefotballs historie. Vi tapte nemlig første kamp i seriespill på over 4 år. Det hele begynte med at vi var for få spillere til å stille med fulltallig lag. Etter hvert fikk vi imidlertid stablet 8 spillere på beina, hvorav ingen hadde noe særlig lyst til å stå i mål. Savnet etter superkeeperen Ingvild var stort allerede før kampen. Undertegnede endte opp med denne nervepirrende oppgaven, og husker derfor ikke detaljer fra selve kampen. BSI imponerte imidlertid med bra angrepsspill gjennom hele kampen, og det eneste som manglet var uttelling på sjansene. Etter haugevis med sjanser stod vi igjen med bare 2 mål (scoret av Maria og Christine). HiBI hadde derimot kjempebra uttelling på sine sjanser og endte til slutt opp med 3 mål. Stemningen etter kampen var nokså laber, og ingen bilder ble tatt av de misfornøyde jentene. MEN vi gleder oss til å slå HiBi neste gang vi møtes!


Skrevet av Kristine V

Kategorier Ukategorisert

Faste vinterpadlinger

Hei! Vi satser på tirsdagspadlinger gjennom vinteren for alle våre medlemmer med grunnkurs. Alle må ha tilstrekkelig med klær til å kunne tilbringe tid i vannet, og lys på kroppen og båten. Vinteren er en flott tid å padle på, så ingen grunn til å pakke vekk padleutstyret:)
Vel møtt !
Linn

Innlegget Faste vinterpadlinger dukket først opp på BSI Padling.

Tøff start på årets futsalserie

Søndag kveld startet årets futsalserie for bedriftslag og BSI Jentefotball møtte NHHI Futsaljenter i første kamp. Dette skulle vise seg å bli en av en mest intense kampene for jentene på lenge!

 

BSI startet best og Kristine scoret raskt 1-0 etter et klasseangrep sammen med Astri og Amme. NHH svarte derimot kontant og gikk opp i ledelse 2-1 etter to kjappe mål. Christine puttet et mål til for BSI og det sto 3-2 til pause.

 

Det ble en nyttig pause og etter at strategiplanen var lagt startet BSI også 2.omgang best av de to lagene. Kristine scorte 2.omgangs første mål etter et fin langpasning fra Amalie, og Christine fulgte på med to flotte scoringer. Stillingen var 5-3 og BSI så ut til å ta seieren med hjem. NHHI Futsaljentene ville det annerledes og scoret to mål i kampens siste minutt og sluttresultatet ble da 5-5. Etter kampen uttalte BSI-jentene at «dette var noe forbanna drit», men at det likevel var et ok resultat med tanke på kampbildet. Kampens mest sporty jenter var Therese og Astri som stilte som keeper i en omgang hver!


 

Kategorier Ukategorisert

BSI fekting på Bergen Challenge

BSI fekting deltok selfølgelig på Studentlekene Bergen Challenge i år også! Dette var en super helg, med individuell konkurranse på fredagen og lagkonkurranse på lørdagen. Det hele ble avsluttet med bankett, der vi koste oss sammen med NTNUI, OSI og NHHI. Takk for ett supert studentmesterskap!

30211069782_8e29ab1019_oResultater BSI:

Indivuduell:

  • Gull til Nicoline Stegerød og bronse til Mari K. Skovsgaard Berg
  • Sølv til Casper C. Bergh

Lag:

  • Sølv og bronse til BSI!

 

 

30326859645_8b43c2f90f_o

30211069482_0323ea676d_o30241252641_d4edb024d1_o

 

 

 

 

29796049203_0f25d9a134_k

 

Martin Lund, Bergen Challenge Foto 2016

 

Kategorier Ukategorisert

Jentefotball røk ut i åttendelsfinalen

Bergen Challenge 2016, del 2.

Fredag var jentene klare for åttendelsfinale mot HSK 1 i Haukelandshallen. Det var god stemning i laget før kamp til tross for mye nerver. Tidlig i kampen merket vi at HSK var et hakk bedre, hadde godt samspill og gode ferdigheter. BSI kjempet til siste slutt, men måtte se seg slått 6-0.

 

Likevel, jentene har hatt noen fine dager sammen, med quiz i festivalteltet fredag og en helt sinnsykt bra bankett lørdag, hvor det ble danset langt ut i de sene nattetimer. BSI er jo forsatt best i Bergen <3
received_10209452666346388

BSI vant Student-cupen Bergen Challenge 2016

Dag to av student-cupen Bergen Challenge i Ultimate Frisbee er nå avsluttet.

Dagen startet miserabelt for BSI. Første kamp var mot NHHI1 som slo oss første dag. Vi manglet en nøkkelspiller, så vi gikk på en kjempesmell og tapte 2 – 11 (!!). Vi fikk ikke til angrepsspillet vårt, og klarte ikke å henge med i forsvar. Mye av dette var takket være NHHI1 sitt veldig gode forsvarsspill, og utrolige løpskapasitet.

Andre kampen var mot NIHI. De må ha drukket noe vidundermiddel i går kveld, for det var et mye bedre lag som møtte oss til denne kampen. De var bedre på å markere i forsvar, og overrasket oss med mange lange kast til endesonen. Men etterhvert så fikk vi kontroll på dette og vant til slutt 7 – 5.

Bronsefinalen var mellom NIHI og NHHI2. NHHI2 tok ledelsen, men NIHI klarte å sette forsvaret sitt godt, og presset NHHI2 til å gjøre mange feil. Til slutt trakk NIHI det lengste strået og vant 7 – 5.

Finalen ble en 45 minutter lang kraftprøve. BSI kom best i gang og ledet med to mål lenge. NHHI1 klarte å utligne noen ganger, men ble så veldig stresset og kastet bort noen disker. Vi ledet aldri med mer enn tre poeng, og til slutt halte vi i land seieren 15 – 13.

Jeg kan ikke sette ord på hvor stolt jeg er av alle oss som var med og gjorde historie ved å vinne den første student-cupen i Ultimate! Nå er det bare å hvile ut så sees vi på banketten klokken 19!

Alle resultatene er tilgjengelig på Bergen Challenge sine nettsider!